Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/AIK

Etuhu efter derbyt: ”Kan inte förstå att vi förlorade”

Foto: Scanpix

Nyförvärvet Dickson Etuhu gjorde sin första stora match i AIK.
Efteråt hade han svårt att ta förlusten mot Hammarby.
- De hade tre chanser, och de vann. Jag tycker inte att de är bättre än oss, säger Etuhu besviket.

AIK:s nyförvärv Dickson Etuhu har spelat många stora matcher under sina år i Premier League. Under lördagen gjorde nigerianen sin första stora match med Gnaget i derbyt mot Hammarby på Friends Arena. 32-åringen lyfte efter matchen den grymma stämningen på arenan, men hade svårt att smälta 2-1-förlusten.

- Uppenbarligen var resultatet fel. Det är väldigt svårt att ta, jag kan inte förstå att vi förlorade matchen. Domaren var inte den bästa för vår del för de hade en hands, säger Etuhu.

- Men inte bara det. Vi hade bättre chanser. De hade tre chanser - en var straffen - och de vann. Jag tycker inte att de är ett bättre lag än oss.

 Efter matchen får Etuhu se en bild på den omtalade handssituationen där bollen tar på handen på Johan Persson.
- Jag behöver inte se några bilder. Jag vet, alla vet. Vi vet alla vad som hände.

 Etuhu menar att det är viktigt att inte dra för stora växlar av matchen som han menar hade väldigt speciella omständigheter.
- Jag tycker de är ett okej lag. Låt oss reda ut det. Det är ett derby, det är galet. Båda lagen kan vinna, men de är inte bättre än oss. De hade en bra dag i dag. Vi kommer att möta dem igen förr eller senare, säger nigerianen som trots besvikelsen menar att han inte kommer att bära med sig förlusten.
- Det påverkar inte mig, jag är en erfaren spelare. Matchen är slut.  Det sårar mig och jag är arg just nu. Men jag tar inte med mig det framåt, för om jag gör det påverkar det laget.

Publicerad 2015-03-07 kl 18:38
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons