Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/AIK

Här är AIK:s nya värvningar - supertalang och hemvändare klara

Foto: Scanpix.

AIK kraftsamlar inför 2014.

Stockholmslaget värvar Panajotis Dimitriadis och supertalangen Niclas Eliasson.

- Jag är stolt över att komma hit, säger Eliasson till klubbens hemsida.

Den sistnämnde ansluter från Falkenberg där han trots sin ringa ålder, 17 år, under säsongen hört till de mest färgstarka spelarna. Hela 29 seriematcher står han noterad för under 2013. Eliasson är en snabb och teknisk yttermittfältare som gillar att utmana. Fotbollskanalen.se rapporterade redan under den gångna helgen att han skulle skriva på för de svartgula, och nu är övergången officiell.

- Jag är stolt och glad över att få komma hit. AIK bjöd in mig och visade intresse redan 2012, sedan dess har vi följt varandra och intresset att hitta en gemensam framtid har hela tiden växt. Jag har haft ett fantastiskt 2013, men är redan otålig att få starta upp 2014 i AIK, säger han till AIK:s hemsida.

När det gäller Panjotis Dimitriadis beskrivs han av sportchef Björn Wesström som en tvåvägsspelare som passar på flera positioner i backlinjen och på mittfältet. 27-åringen kommer närmast från Brommapojkarna men har ett förlutet inom AIK:s knatte- och juniorverksamhet.

- Att få representera AIK:s A-lag har alltid varit en dröm, min drivkraft är enorm och kommer direkt ifrån hjärtat. Jag vill göra bästa möjliga resultat både med laget och för egen del och ser fram emot att starta upp med laget i januari, säger Panajotis Dimitriadis.

Publicerad 2013-11-05 kl 13:21
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons