Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/AIK

Ivan Turinas änka sågar AIK

Foto: SCANPIX

Senka Turina på Ivan Turinas begravning

Under de senaste dagarna har en tvist mellan Ivan Turinas änka och AIK avslöjats. Nu riktar änkan hård kritik mot AIK.

- Många löften, tomma ord och en massa lögner, säger Senka Turina till SportExpressen.

De senaste dagarna har det framkommit uppgifter som tyder på en tvist mellan AIK och AIK-målvakten Ivan Turinas änka. Trots att AIK har dementerat att det skulle vara någon tvist så hävdar änkan Senka Turina motsatsen. Bland annat är de oense om en bonussumma på 1,5 miljoner kronor som AIK har valt att inte betala ut till henne.

- Bonussumman skulle egentligen betalas ut tidigare, den 1 april 2013, men när AIK frågade om de kunde skjuta upp betalningen till 1 januari 2014 och 1 januari 2015 så sa Ivan "okej", säger en upprörd Senka till SportExpressen.

Och det är inte bara det ekonomiska hon är besviken över.

- Ingen ringde mig en enda gång för att höra hur vi mådde. Jag var så sårad och besviken. Jag vet att allas liv går vidare, men de sa att de skulle finnas där för oss resten av våra liv - och sen hörde jag aldrig mer av dem. Vi var de sista som fick reda på obduktionsrapporten, säger hon.

Hon är även besviken på minnesmatchen som spelades för Ivan Turina. I samband med matchen visade dig sig att klubben, enligt en budgetslista som SportExpressen tagit del, hade gjort tvivelaktiga kostnadsavdrag för bland annat "gula tifolappar" och "lunch i Kroatien". Trots att AIK har dementerade uppgifterna är hon upprörd.

- Jag förstår nu att det enda syftet med den matchen var att några bossar i AIK skulle få synas. De enda som bryr sig om oss är fansen! Ibland önskar jag att matchen aldrig hade spelats, säger hon.

Publicerad 2013-07-13 kl 10:32
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons