Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/AIK

Ljungskile dementerar bråk med anfallsstjärnan - uppges jagas av AIK och Bajen

Enligt afrikanska sajten allnigeriasoccer.com är Tobi Alabi på väg till AIK eller Hammarby efter ett bråk med Ljungskiles tränare Tor-Arne Fredheim.
- Det stämmer inte, säger Fredheim, till fotbollskanalen.se.

Enligt allnigeriasoccer.com är Tobi Alabi på väg att lämna Ljungskile efter att ha hamnat i bråk med sin tränare Tor-Arne Fredheim. Den afrikanska sajten uppger även att den 19-årige anfallaren, som för en månad sedan lämnade Millwall för Ljungskile, jagas av AIK och Hammarby.

- Det stämmer inte. Vi har inte bråkat. Jag förstår inte varför man skriver så. Det enda som har varit med Tobi under de senaste dagarna är att han fått problem med andningen när han anstränger sig. Han har haft problem med astma för längesedan, men han har inte haft problem med det på länge, säger Fredheim till fotbollskanalen.se.

- Därför fick han lov att åka till England i söndags för att fixa med ny medicin, men det var något vi hade vetat om i två veckor. Han ska även undersöka hjärtat. Med tanke på vad som hände med Ivan Turina ville vi vara extra noga. Men det är inte ens säkert att det är något.

Är han fortfarande i England?

- Nej, han kom tillbaka och satt på bänken mot Landskrona.

AIK:s tf sportchef Björn Wesström hävdar att man inte är intresserad av Tobi Alabi:

- Nej, den som skriver det gör nog det för sin egen eller för spelarens skull. Jag vet vem spelaren är men vi har inte visat något intresse, säger han till fotbollskanalen.se.

Publicerad 2013-05-09 kl 15:09
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons