Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/AIK

Majstorovic ser ut att stanna i AIK: "Inga klubbar har hört av sig"

Foto: Scanpix

Daniel Majstorovic är i AIK:s frysbox.
Men han är inte på väg bort från klubben.
- Inga lag har hört av sig angående Daniel, säger Björn Wesström till fotbollskanalen.se.

Daniel Majstorovic ville inte sitta på bänken och vägrade därför att dyka upp till samlingen inför matchen mot Mjällby. Mittbacken ansåg att han borde ha gått före Niklas Backman. Därefter har Majstorovic varit utanför AIK:s trupp, men ändå är det inte mycket som tyder på att han är på väg bort från klubben.

- Det är inga klubbar som har hört av sig angående Daniel. Han har kontrakt med oss och tränar på som vanligt, säger sportchefen Björn Wesström till fotbollskanalen.se.

I förra veckan, i en intervju med Dagens Nyheter, bad Daniel Majstorovic om ursäkt för sitt agerande. Men ändå petades han ur truppen mot Häcken - trots att Alexander Milosevic var avstängd.

- Jag bedömde att han skulle stanna hemma och träna i stället. Jag bedömer utifrån lagbygget och ett lag bygger man på sportsliga skäl, sa tränaren Andreas Alm till fotbollskanalen.se.

I förra veckans avsnitt av Expressens podd Agendasättarna pratade Björn Wesström om Daniel Majstorovic.

- Hela nyckelfrågan är om spelaren är tillräckligt bra eller inte. Nu har vi ett facit att förhålla oss till; Daniels utveckling var inte den som varken vi eller han hoppades på och transfermarknaden förändrades inte på det sätt som vi trodde. Sammantaget gör det att situationen blev väldigt olycklig. Jag tror att det är en räddningsplanka för spelaren att skylla på att tränaren skulle förklara varför man spelar eller inte. Ibland är det lätt att vräka ut sig sånt – att man inte fått en förklaring, sa Wesström.

Publicerad 2013-07-30 kl 16:49
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons