Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/AIK

Mutumba lovar: "Jag kommer vinna SM-guld med AIK igen"

Foto: Scanpix

Martin Mutumba har snackat ut i Rodeo Mazagines podcast "Leva life". Nu avslöjar han bland att han kommer att komma tillbaka till AIK och att han erbjöd Håkan Hellström 400 000 kronor för att spela en låt på sitt bröllop.

Att Martin Mutumba gillar musik är ingen hemlighet. I podcasten "Leva life" av Rodeo Magazine berättar han om sin kärlek till musiken, men även om sin karriär och framtiden.

Bland annat lovar AIK:s guldhjälte från 2009 att han kommer att återvända till AIK framöver.

- Jag kommer komma tillbaka, det är inget snack om saken. Men jag kommer inte avsluta karriären i AIK, för det gör jag i Rinkeby United. Men jag kommer spela i AIK en gång till och vi kommer vinna SM-guld en gång till. Det där är spikat. Det är skrivet. Det är lika skrivet som 2009, säger Mutumba i podcasten "Leva life".

Yttermittfältaren blev nyligen klar för det iranska laget Rah Ahan, efter att ha lämnat Turkiet - där han hade en tung tid utan speltid i Rizespor och Orduspor.

- Det gick inte så bra i Turkiet. Jag var mycket skadad och så. Men jag säger inte så mycket om det, det kommer i boken (självbiografin Martin planerar) sen. Det är roligare när journalister skriver att jag inte platsade. För när det kommer ut sen så blir de chockade och säger: "Shit, vi läste inte ens på, vi trodde inte han platsade", förklarar Mutumba.

30-åringen avslöjar också att han erbjöd en av sina favoritartister, Håkan Hellström, hela 400 000 kronor för en låt på sitt bröllop.

- Håkan Hellström är the shit för mig. Men jag blev fett besviken på honom, för jag försökte få tag på honom när jag skulle gifta mig förra sommaren. Någon på hans skivbolag svarade att han inte kunde. Jag sa: "Jag ger honom 300-400 lax, bara för en låt". Men han kunde inte komma, det kunde inte bli av.

Publicerad 2015-04-01 kl 19:32
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons