Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/AIK

Örlund kan välja Danmark före AIK

Foto: Scanpix

Daniel Örlund uppvaktas av flera klubbar.

AIK har inte gjort någon hemlighet av att man vill ha hem Daniel Örlund till sommaren. Men nu ser man ut att få konkurrens från Danska Superligan.

Efter att AIK-målvakten Ivan Turina tragiskt gick bort för några veckor sedan har AIK:s sportsliga ledning lagt mycket krut på att lösa målvaktsproblematiken. Kortsiktigt valde man att plocka in Christian Frealdsson för att täcka upp bakom Stamatopoulos men man har inte gjort någon hemlighet av att förre guldhjälten Daniel Örlund ligger högt upp på önskelistan.

- Det är väl ganska naturligt eftersom han har varit väldigt framgångsrik hos oss tidigare, sa tillförordnade sportchefen Björn Wesström.

Men nu skriver den danska sajten bold.dk att AIK nu utmanas av lag från danska högstaligan om målvaktens signatur. Sajten skriver att det pågår en större rockad bland målvaktsposterna i de danska klubbarna och att Örlund ska vara ett hett namn för flera klubbar.

Daniel Örlund har den här säsongen fått stå tillbaka för Alexander Lund Hansen i målet och hans agent, Patrick Mörk har tidigare varit inne på att Örlund situation kan öppna för en flytt.

- Fortsätter det så här så måste vi agera, sa han då till fotbollskanalen.se.

Publicerad 2013-05-27 kl 11:17
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons