POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN/AIK

Per Karlsson om skadan: "Finns hopp om derbyt"

Foto: Scanpix

Per Karlsson tvingades kliva av onsdagens match mot Åtvidaberg med en lårskada. Men han kan vara tillbaka redan i derbyt mot Hammarby på måndag.
- Det finns hopp. Vi har inte stängt den dörren, säger Karlsson till fotbollskanalen.se.

Det var i den 52:a minuten borta mot Åtvidaberg i går som Per Karlsson tvingades till ett byte. Hans högra lår lindades och direkt uppstod en oro i AIK-lägret inför måndagens viktiga derby mot Hammarby.

Men när fotbollskanalen.se når mittbacken under torsdagen är han försiktigt positiv.
- Det var inte i någon situation jag fick problem, utan det kom mer och mer. Jag kände en punkt i muskeln som irriterade och till slut kände jag att det var bättre att kliva av innan det blir stort, säger Karlsson.

- Min förhoppning är att jag klev av i tid och att jag inte rivit upp något. Jag hoppas att det är något litet, som inte påverkar mig.

Det är på utsidan av baksida lår, ner mot knäet, som AIK-kuggen har ont.
- Det känns hyfsat i dag. Jag har väl inte riktigt något mer att gå på sedan i går, men jag ska ge det här en eller två dagar. Vi har kollat upp det med våra naprapater och läkare, och det är något litet. Frågan är om det är för stort för att det ska vara aktuellt med spel mot Hammarby, säger Karlsson.

Det finns hopp om spel på måndag, i alla fall?
- Ja, det finns hopp. Vi har inte stängt den dörren. Så jag är inte på så dåligt humör.

Har du haft liknande irritationer tidigare?
- Ja, dessvärre har jag ju haft mycket muskelskador och jag känner igen det här. Jag har haft både sådana skador där det tagit en vecka eller två för att komma tillbaka, men några gånger under förra säsongen läkte det på någon dag, säger Per Karlsson.

Publicerad 2015-04-30 kl 13:32
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå