Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/AIK

TV: Ali Khan: "Jag kramade om Bahoui efter matchen"

Nästa

Avbryt
Försök igen

I slutet av den första halvleken träffade Mohammed Ali Khans fot huvudet på Nabil Bahoui. AIK-mittfältaren blev liggandes med en hjärnskakning.
– Jag blev lite orolig direkt, efter matchen var jag inne och kramade om honom, säger Ali Khan till fotbollskanalen.

Bottentippade Halmstad åkte till Stockholm och Friends Arena för möte med topptippade AIK. Under den första halvleken höll Halmstad tätt länge och det skulle krävas en misstänkt hands på Henok Goitom för att spräcka nollan.
– För mig är det solklar handboll där, han gör sig större och får med sig bollen med armen. Otroligt tungt mål att åka på för jag tyckte inte att de hade haft särskilt mycket innan dess, vi låg bra i försvaret och släppte inte till många chanser, säger Ali Khan.

Vad sa domaren efteråt?
– Jag frågade honom hur han såg på situationen och han sa bara att han inte tyckte det var någon hands …

"Extremt olyckligt"

Det blev otäcka scener i slutet av den första halvleken. Mohammed Ali Khan och Nabil Bahoui gick in i en duell och bägge föll till marken. När Ali Khan skulle resa sig upp träffade ena foten stenhårt i huvudet på Bahoui.
– Det var extremt olyckligt! Jag försöker bara komma upp på fötter så fort som det går och tar skjuts med benen och hela kroppen och träffar honom i huvudet med foten. Jag förstod direkt att den träffade illa. Jag blev orolig direkt och efter matchen var jag inne i deras omklädningsrum och kramade om honom. Jag hoppas verkligen att det går bra för honom i fortsättningen, säger Ali Khan.

Blomberg matchvinnare

Förre Halmstadsmittfältaren, Johan Blomberg utökade till 2-0 efter att ha skjutit bollen via en försvarare och i en båge över Stojan Lukic. Kristoffer Fagercrantz reducerade innan Halmstad tryckte på i slutet för en kvittering.
– Jag tycker vi skapar tillräckligt för en kvittering och det hade nog varit rättvist. Jag har en nick där han gör en bra räddning, jag hade nästan börjat jubla där. Sen har jag något mer läge, King (Gyan) har ett, ja, vi skapar flera bra chanser i slutet så det känns lite tungt att förlora efter ett handsmål och ett skott som styrs in.
– Men vi har en hel del positivt att ta med oss, nu gäller det bara att bli lite hetare och vassare i anfallsspelet, säger Ali Khan.

Publicerad 2015-04-06 kl 18:09
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons