POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
2v

AIK:s besked: Nyholm in i träning med laget

Foto: Bildbyrån

Jesper Nyholm jobbar hårt för att ta sig tillbaka från sitt benbrott.
Nu ska han delta i "delar av träningen" med AIK under tisdagen och torsdagen den här veckan.
Det meddelar den allsvenska klubben.

Efter den gångna säsongen gick Jesper Nyholms kontrakt med AIK ut, och det förlängdes inte. Just nu är mittbacken klubblös och jobbar för att ta sig tillbaka från det benbrott han drabbades av för två år sedan.

Den senaste tiden har Nyholm tränat tillsammans med AIK:s naprapat Luis Oyarzo och nu meddelar klubben på Twitter att 26-åringen även kommer att träna med de svartgulas A-lag i veckan.

"Tisdag och torsdag denna vecka kommer Jesper Nyholm att träna delar av träningen med AIK Fotboll. Jesper gör sin rehab på kvällstid med klubbens naprapat Luis Oyarzo och är nu i fasen att börja med kollektiva bollövningar", skriver AIK.

"AIK Fotboll har meddelat att vi hjälper Jesper i den utsträckning vi har möjlighet till för att få honom tillbaka i ett skick där hans dröm att kunna spela fotboll igen är genomlyst".

Under måndagen sa Nyholm följande till Fotbollskanalen om sin situation:

Det går bra. Det är en lång process som är kvar. Det funkar att springa och passa boll men det är fortfarande väldigt långt kvar.

Jag är i ett stadie där jag vill se om allting funkar. Ett stadie där jag vill se hur det är att vara i en träningsmiljö och hur tempot är. Jag vill inte stressa. Jag gör mina två träningar om dagen och sen får vi se hur långt det räcker. Om det inte funkar så har jag försökt i alla fall. Men det går bra...framåt, helt klart.

Publicerad 2020-02-04 kl 11:07
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå