Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

AIK:s drömbesked – här tränar han igen

Sprickan i foten är läkt - i dag har Alexander Milosevic gjort comeback.
- Han har i dag joggat lätt för första gången, avslöjar AIK:s tränare Andreas Alm.

Blödningen i foten stoppade AIK:s Alexander Milosevic under halva våren. Supertalangen diagnostierades en spricka i foten och tvingades lägga sig på operationsbordet.

Frakturen ådrog han sig i matchen mot Sundsvall den 22 april – trots det spelade han några få dagar senare mot Gefle och problemen förvärrades och med det en tung skada för AIK som för en stor del av våren tvingades räkna bort sin kanske viktigaste spelare.

Men nu närmar han sig spelbart skick igen. I dag har han löptränat för första gången sedan skadan och nu ska hans träningspass snabbt skruvas upp för en comeback om cirka en månad.-  Det stämmer.  Han har i dag joggat lätt för första gången. Det ser bra ut och nu väntar en tuff träningsperiod för Alexander, säger AIK:s Andreas Alm till FotbollDirekt.se.-

Foten ska snart vara helt läkt så nu kommer han att köra på rejält. Prognosen är alltså god för en av allsvenskans högst rankade försvarare.
Tidsplanen för comebacken hålls. Sex till åtta veckor är sagt – och så ser det ut att bli. Allt har än så länge fungerat till punkt och pricka för stjärnan som är aktuell för flera utländska klubbar.

-  Hans rehab ser perfekt ut. Allt har gått bra och hans fot ska snart vara helt bra. Men nu blir det tuff träning för honom med tanke på att det är mitt under säsong och han måste träna i fatt.

Publicerad 2012-06-20 kl 14:22
Annons
Annons
Annons