Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

AIK:s oro - Ofori kan missa den allsvenska premiären

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

Ebenezer Ofori tvingades kliva av senast i matchen mot Molde. Nu kan mittfältaren bli borta några månader och kan riskera att missa premiären.
- Han är långt ifrån att starta en match, säger Andreas Alm till Expressen.

Det var i matchen mot Molde som AIK:s mittfältare Ebenezer Ofori tvingades utgå skadad på grund av en smäll mot foten. 20-åringen grinade illa då han redan i höstas haft problem med samma fot. 

- Han är långt ifrån att starta en match. Den allsvenska premiären (tredje april mot Gif Sundsvall) kanske. Sett till hans fot och hans allmänna status på kroppen. Det är ett jobb att göra med honom för att få honom i spel igen, säger Andreas Alm till Expressen.

AIK-tränaren berättar även för tidningen att det är fler spelare som kan riskera att missa den allsvenska premiären den 3:e april - vilket även innebär att de i såna fall missar matcherna i svenska cupen.

- Eeero (Markkanen) är det likadant med, skulle jag tro. Dickson (Etuhu) också. Denni (Avdic) kan kanske vara lite snabbare. Men Dickson och Ofori får vi se med ju närmare (allsvenska) säsongen vi kommer, säger han till tidningen.

Se när Oforis drar på sig skadan mot Molde i spelaren ovanför.

Publicerad 2016-02-09 kl 16:58
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons