Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

AIK:s premiärpresent – Alm skriver långtidskontrakt

Bara några timmar till allsvensk premiär. Då passar AIK på att presentera en tung förlängning. Andreas Alm har skrivit på ett långtidskontrakt.

- Förlängningen understryker att det är i AIK jag vill jobba hårt och jag är glad över att klubbens framtidsplaner ser likadana ut, säger Andreas Alm till AIK:s hemsida.

Andreas Alms första säsong som chefstränare för AIK blev inget annat än en hejdundrande succé. Andraplats för Solnaklubben, som året dessförinnan fick strida långt in på hösten för att inte åka ur allsvenskan. Nu förlänger alltså klubben med Alm över 2015. Förlängningen presenteras med bara ett par timmar kvar till allsvenska premiären mot Mjällby. - Alm har under hela sin tid i AIK visat att han är i den klubben som han vill vara i. Han har visat under sin tid som chefstränare att han hela tiden vill utveckla sig själv och sitt tränarteam, säger AIK:s sportchef Jens T Andersson.

- Alm har på flera sätt visat att han är en tränare som förutom att skapa resultat för A-laget även är intresserad av att utveckla hela AIK och premiera spelarutvecklingen inom ungdomsverksamheten.

Andreas Alm har en bakgrund som spelare i AIK 2000-2003. Han kom till klubben som assisterande tränare 2009.

Publicerad 2012-04-01 kl 11:49
Annons
Annons
Annons