Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

AIK:s sportchef: ''Vi mår inte bra''

Nej, det vill sig inte för AIK - och nu är krisläget nära för mästarna. Efter 0-1 mot Gefle visar sportchefen Björn Wesström öppet att situationen är oroande.
- Klart att vi inte mår bra, säger han.

- Spelar man i AIK och fortfarande är utan seger efter fem omgångar och bara har gjort ett mål, så är det klart att det inte är bra.

AIK är på nytt ett förlorande lag. Tredje raka förlusten för mästarna och nu börjar det brännas. I alla fall för om SM-guldet ska kunna försvaras.

- Att må dåligt är ingen bra grund för att prestera men det här är bara någonting vi själva kan lösa - och det ska vi göra. Vi kan inte räkna med hjälp från någonstans.

Hur uppfattar ni att spelarna mår mitt i det här som är som dag och natt jämfört med i fjol?
- Som grupp tycker vi ändå att det fungerar bra. Det finns ingen som vänder någon annan ryggen. Det finns ingen osämja. Alla är helt inställda på att det här ska vi ta oss igenom.

Förlusten mot Gefle är värsta tänkbara för ett AIK som nu är nästjumbo - trots att laget ändå spelat stabilt - i stort sett i alla matcher - så här långt.
Och som om inte förlusten mot Gefle i sig vore nog så var det en ratad AIK-spelare som avgjorde i Alexander Gerndt.

- Jag tycker ändå att vi gör det kollektivt helt okej, precis som i tidigare matcher. Problemet är bara att helt okej inte räcker, det är inte tillräckligt..., säger Wesström och fortsätter:

- Vi måste vara bättre. Vi måste vara bra för att det ska vara tillräckligt.

Hur mycket stress känner du själv?
- Jag var cool när vi vann allt i fjol. Det var en tillgång då och jag tror det är lika mycket en tillgång nu i det här läget vi hamnat i. Det är viktigt att inte bli paralyserad - det är inte någonting jag tänker bli.

Publicerad 2010-04-11 kl 19:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons