POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
25v

AIK:s Stefanelli presenterad av chilensk klubb - som sedan tog tillbaka presentationen

Foto: Bildbyrån/Twitter

AIK kan vara på väg att låna ut Nicolas Stefanelli igen.
Chilenska klubben Union la Calera SADP meddelade att klubben hade värvat anfallaren, för att en kort stund senare ta ner inläggen om nyförvärvet.
"Sålänge det spekuleras om våra spelare i andra klubbar utan att AIK Fotboll kommunicerar det så hänvisar jag till dom som kommunicerat ryktet" skriver AIK:s sportchef Björn Wesström i ett sms till Fotbollskanalen.

AIK lånade under våren ut anfallaren Nicolas Stefanelli till cypriotiska Anorthosis Famagusta FC. Nu ser det ut som att argentinaren lämnar Solnaklubben igen.

Den chilenska klubben Union la Calera SADP, som ligger trea i högstadivisionen, skriver på både sin Twitter och Instagram att anfallaren ansluter till klubben. Att döma av inläggen är det en låneaffär det rör sig om, eftersom klubben skriver "temporada 2019". Bara en liten stund senare tog klubben ner inlägget från både Twitter och Instagram.

Skulle Stefanelli hamna i klubben skulle han bli lagkamrat med Erik Figueroa, som tidigare spelat i bland annat Brommapojkarna och Sirius.

AIK har än så länge inte bekräftat affären. Senast mot Sirius var Stefanelli först uttagen i matchtruppen till mötet, men ströks sent. Anfallaren har inte gjort något framträdande för AIK i allsvenskan under året men satt på bänken mot Maribor i Champions League-kvalet i förra veckan. Till Fotbollskanalen förnekar Björn Wesström att affären ska vara klar.

"AIK Fotboll kommunicerar färdiga affärer, sålänge det spekuleras om våra spelare i andra klubbar utan att AIK Fotboll kommunicerar det så hänvisar jag till dom som kommunicerat ryktet" skriver AIK:s sportchef i ett sms till Fotbollskanalen.

Stefanelli har avtal med AIK över 2020.

Publicerad 2019-07-29 kl 18:40
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå