Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Ajdarevic glänste igen - kan stanna i ÖSK

Astrit Ajdarevic fortsätter att övertyga i Örebrotröjan. Femte målet kom mot IFK Göteborg och nu öppnar han för en fortsättning.

Efter aldrig ha fått chansen riktigt i England valde ungdomsproffset Astrit Ajdarevic att flytta hem för att ta ny sats i sin fotbollskarriär. Och hos Örebro har han gjort stor succé. Han hann knappt komma in på planen som inhoppare förrän han smekte in 1-0 för Örebro invid ena stolpen förbi Erik Dahlin.
- Ja. Det gick snabbt. Sånt som händer ibland. Som tur var, var det jag som gjorde det den här gången men Nordin gjorde ett snyggt mål också, så vi förtjänade vinsten, sade Astrit Ajdarevic till SVT efter matchen.

Det mål han syftade på var en snygg frispark av Nordin Gerzic som betydde 2-0 och även om IFK Göteborg gjorde en sen reducering av Stefan Selakovic var det en välförtjänt seger för Örebro som avslutade sin fina säsong på bästa sätt på hemmaplan.

Nu hägrar spel i Europa för Sixten Boströms manskap men frågan är hur många som hänger med laget på den resan. Det har spekulerats om flytt till större klubbar för Roni Porokara, Nordin Gerzic och Astrit Ajdarevic. Men det är inte skrivet i sten för den sistnämnde att han vill vidare redan till nästa säsong.
- Vi håller på och snackar och vi vår se vart det leder men det ser positivt ut, säger Ajdarevic.

Matchen på Behrn Arena fick för övrigt avbrytas i drygt tio minuter, då IFK Göteborgs målvakt Marcus Sandberg skadat sig med en befarad hjärnskakning och han ersattes av Erik Dahlin, som bjöd på en handfull förnämliga räddningar.

Publicerad 2010-11-01 kl 22:14
Annons
Annons
Annons