Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Aktiv Dahlin slapp smärta

Sent på onsdagskvällen beslutades att Johan Dahlin skulle spela. Mot Elfsborg skötte han sitt jobb utmärkt. Hög aktivitet höll ryggsmärtorna borta.

Normalt sett kanske inte en målvakt uppskattar mycket arbete. Men just i detta fallet var det högst välbehövligt.

- Det är lättare när man har lite att göra så att man håller sig varm, säger Dahlin till Sydsvenskan.

- Jag var lite stel på slutet men jag tänkte inte så mycket på det. Det går väldigt upp och ner. Igår hade jag jätteont och idag kände jag inte så mycket när jag vaknade.

Den tidigare U21-landslagskeepern uppgav att hans magnetröntgen inte gav något negativt besked. Han vacklar dock en aning i sin säkerhet av diagnosen.
- Det visar att det är samma sak som tidigare, men det är bättre att vår sjukgymnast Richard Dahan får svara på vad det är, så att det inte blir fel.

Dahlin som för bara några dagar sedan troddes ha sin karriär i fara svarade för flera fina räddningar. Malmö skapade mycket offensivt, men Elfsborg var länge det bättre laget i anfallsväg.
– Den när Bajrami kom helt ren i början av andra halvlek. Den var skönast. Han visar rätt tydligt vart han ska gå och han brukar skjuta där. Tur att man var med i U21-landslaget annars hade jag inte haft koll. Han var väldigt bra idag.

Jonas Carlsson

Publicerad 2010-05-06 kl 14:42
Annons
Annons
Annons