POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

''Aldrig att jag blir sportchef i Djurgården''

Djurgården saknar en sportchef - men trots att Ingvar Putte Carlsson gjort succé tidigare i rollen så vägrar han en comeback.

– Aldrig. Jag har fått så mycket skit de senaste veckorna att jag aldrig ens skulle ta i det här, säger Ingvar ”Putte” Carlsson till Sportbladet.

Djurgården försöker nu snabbt fylla luckan efter avgående sportchefen Stefan Alvén. Men Ingvar Carlsson - som tidigare framgångsrikt haft rollen - är inte det minsta intresserad.
Att han tidigare var med och lade grunden för Djurgårdens guldera i början av 2000-talet - det får honom inte att känna ansvar att gå in och försöka upprepa succén från då.

– Jag kommer aldrig mer gå in och jobba på det sättet. Aldrig. Det har jag gjort i nästan 30 år för föreningen och har nu kommit till en gräns. Jag kan säga att det var jävligt nära att jag hade nått min gräns i går (onsdag), säger han.

Stefan Alvéns dramatiska avsked har tagit Putte Carlsson hårt. Uppenbart är att hans tålamod är näst intill är borta.

– Kanske. Jag tar det dag för dag. Och det öppnar väl upp för att jag också får ett brev. De som vill ha bort mig kan lägga ett brev i brevlådan så är jag borta. Då hade jättemånga blivit glada. Men jag vill poängtera att de som tror att jag styr i klubben är ute på hal is. Jag är bara en av sex i styrelsen.

 

Publicerad 2011-05-06 kl 15:21
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå