Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Alexander Axén förlänger avtalet med C More

Foto: Bildbyrån.

C More förstärkte under året sin trupp med Örebros förre tränare Alexander Axén som ny expert i Fotbollssöndag. Nu är det klart att Axén förlänger sitt avtal och fortsätter som expert i C Mores fotbollssändningar minst till och med 2019.

Alexander Axéns knivskarpa analyser i C Mores fotbollssändningar har blivit en riktig succé bland både tittare och fotbollsfans i hela Sverige. Nu har Alexander Axén förlängt sitt kontrakt med C More fram till 2019.

- Alexs raka stil, detaljkunskap och inblick i svensk fotboll har gjort honom väldigt uppskattad och gör att han passar perfekt i vår satsning på allsvenskan de kommande två säsongerna, säger Niklas Supanich, exekutiv producent för allsvenskan på C More.

Alexander Axén har en gedigen tränarkarriär i bagaget med klubbar som IK Start i norska Tippeligan, GAIS som han förde till en sensationell femte plats i Allsvenskan 2008 och nu senast Örebro som han varit tränare för sen 2014. I år tog Alexander Axén steget upp från sidlinjen och blev expert i C Mores Fotbollssöndag och nu är det klart att han fortsätter som expert i två år framåt på C More.

- Jag ser verkligen fram emot att få fortsätta tycka och tänka och säga exakt vad jag vill i C Mores fotbollssändningar. Med nya Sportkanalen får vi dessutom mer tid att gå på djupet i Allsvenskan, som går på högvarv. Jag längtar verkligen till att sätta igång med nästa säsong som ju börjar redan i januari med försäsongen och Svenska Cupen, säger Alexander Axén.

Fotbollssöndag sänds på C More, i C Mores appar och på Sportkanalen. Programmet leds av Lasse Granqvist tillsammans med experterna Olof Lundh och Hasse Backe.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-11-02 kl 05:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons