Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Alexandersson: "Räknar med att vara tillgänglig"

I EM-premiären mot Grekland fick Niclas Alexandersson kliva av med en blödning i vaden. Sedan blev det inget mer i turneringen. Nu kör Göteborgs mittfältare för fullt igen.

- Han körde för fullt i dagens träning, och det var något pass innan också, säger tränare Jonas Olsson till FotbollDirekt.se.

Alexandersson själv är nöjd med resultatet efter två genomförda träningar.

- Det har varit okej, det känns bra. Jag har inte fått några reaktioner av skadan hittills. - Det är klart jag räknar med att vara aktuell, jag tror absolut att jag är tillgänglig.

Jonas Olsson vill inte spekulera i om det blir spel eller inte på tisdag. Då tar Göteborg emot Trelleborg i den allsvenska omstarten.

- Det är en träning kvar, vi får se hur det ser ut efter det. Det var ju den tionde (juni) skadan skedde, så det var ett tag sen. Men vi måste vara försiktiga.

Backen Nicklas Carlsson är mitt uppe i sin rehabträning efter att ha slagit axeln ur led för andra gången. Det var i april och då beräknades frånvaron bli upp till ett halvår. Nu ser det lite ljusare ut.

- Nicklas har väl en månad eller så kvar. Han är ju med på träningarna och kör fotboll, men inga dueller, inga tuffa övningar, säger Olsson.

FotbollDirekt.se

Publicerad 2008-06-29 kl 17:00
Annons
Annons
Annons