Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Allsvensk comeback i helgen?

Skadeproblemen verkar vara över för Anders Andersson. När Malmö FF möter Gais på söndag finns han med i Malmös trupp och är högaktuell för spel.

Malmös veteranförsvarare Anders Andersson har missat i stort sett hela säsongen på grund av en den benskada han ådrog sig innan säsongen. Men 34-åringen har inte gett upp och matchstället åker på igen redan till helgen.
- Han har tränat för fullt i veckan och ingår i truppen mot Gais, säger assisterande tränaren Hans Gren till FotbollDirekt.se.

Förhoppningen har hela tiden varit att Andersson skulle kunna spela innan säsongen var över och nu ser det alltså ut att bli verklighet. Han spelade 90 minuter i reservlaget nyligen och slapp få ytterligare skadekänning. Men Hans Gren vill inte avslöja om Andersson är aktuell för spel från start.
- Han är med och konkurrerar i laget, på samma villkor som alla andra, säger Gren.

Anders Andersson har ett utgående kontrakt med Malmö, vilket gör att det står mycket på spel under slutdelen av säsongen om han ska få förlängt kontrakt. Han själv är dock hoppfull.
- Ja, jag har väl fått indikationer och känner själv att jag har mycket att tillföra. Skadan i benet är i alla fall helt borta. Läkarna har lovat att benet är starkt igen så nu är det bara att köra men jag får akta mig för muskelbristningar när jag inte riktigt är i fatt träningsmässigt ännu, sade han häromdagen i en intervju med FotbollDirekt.

Publicerad 2008-10-17 kl 13:31
Annons
Annons
Annons