Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Foto: Bildbyrån

Fredrik Danielsson.

Allsvensk match framflyttad - spelarbuss i trafikolycka

1v

Mjällbys spelarbuss var med om en trafikolycka på väg till matchen mot Östersund.
Då flyttades det allsvenska mötet fram.
- Busschauffören hann säga: "Var beredda, nu kommer det att smälla", säger klubbchef Fredrik Danielsson till Fotbollskanalen.

Under måndagskvällen har Mjällby AIF chans att ta ett stort steg mot att säkra nytt allsvenskt kontrakt - men då krävs seger borta mot redan nedflyttningsklara Östersunds FK.

Matchens avsparkstid var satt till 19.00, men det allsvenska mötet flyttades fram med en halvtimme. Anledningen? Mjällbys spelarbuss var med om en trafikolycka på väg till arenan.

- Vi var på väg från hotellet i Östersund till arenan. När vi kom över krönet i en backe såg vi att det stod en buss och en bil på tvären lite längre fram. Busschauffören försökte stanna, men det var is på marken så vi började glida sakta ner mot fordonen, säger Fredrik Danielsson, Mjällbys klubbchef, till Fotbollskanalen och fortsätter:

ANNONS

- Busschauffören hann säga till alla att: "Var beredda, nu kommer det att smälla". Han kunde inte göra så mycket, men han lyckades manövrera så att vi inte träffade bussen eller bilen. I stället gled vid ner i ett dike och slog i backspegeln i ett träd, då tog det tvärstopp. Så det var inte mer dramatiskt än så, men det gjorde att vi blev fast där ett tag.

Fredrik Danielsson menar att Mjällby-spelarna inte påverkades av händelsen.

- Nej, det är inget som kommer att påverka matchen. När vi kom hit var det inga problem att skjuta fram matchen heller, så vi kommer att få en hel uppvärmning som vanligt, säger Danielsson.

Ny avsparkstid blev klockan 19.30.

LIVEMATCH
Clock'
MATCHFAKTA
Straffar
-
Aggregerat resultat
-
Målskyttar
Varningar / Utvisningar
Liga / Turnering
Publik
Publicerad 2021-11-22 kl 18:14
Sponsrat innehåll

Mer fotboll. Vi bjuder på 3 månader.

Se Allsvenskan och Superettan från discovery+ hos Telia. Ord pris 349 kr/mån

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto