POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
2v

Allsvensk storvärvning kan vara på gång - Peking uppges överens med norrman

Foto: Bildbyrån

Pål André Helland rapporteras närma sig IFK Norrköping.
Rosenborgs publikfavorit ska vara överens med Peking om sina personliga villkor inför en eventuell flytt, skriver Adresseavisen.
Nu behöver klubbarna komma överens för att ro affären i hamn.

Nyligen berättade Adresseavisen att Pål André Helland, som varit en av Rosenborgs största stjärnor de senaste åren, intresserar IFK Norrköping. Efter en besvikelse till 2019 för yttern är hans framtid i den norska storklubben oviss.

Nu rapporterar Adresseavisen att Helland bestämt sig för att han vill till IFK Norrköping, så länge Rosenborg bestämmer sig för att sälja honom. Tidningen hävdar att Helland är överens med Peking om sina personliga villkor och att övergången nu ligger i klubbarnas händer.

Rosenborgs nye sportchef, svenske Mikael Dorsin, bekräftar för Adresseavisen att IFK Norrköping är intresserat av Helland. Men samtidigt säger han att klubben vill ha kvar 29-åringen.

- Vi får se vad som är bäst för klubben och laget. Men Pål har ett år kvar på sitt kontrakt och vi vill behålla honom, säger Dorsin till Adresseavisen.

Sportchefen menar att det även är aktuellt för Rosenborg att förlänga sitt avtal med Helland.

Helland har gjort strax över 200 tävlingsmatcher för Rosenborg och producerat 63 mål och 50 assist. Han har vunnit en rad liga- och cuptitlar i Norge.

Publicerad 2020-01-02 kl 15:25
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå