POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
4v

Allsvenska klubbarna får tysk och dansk konkurrens om Smith

Foto: Bildbyrån

Eric Smith intresserar IFK Göteborg och IFK Norrköping.
Men också St. Pauli och Brøndby, erfar Fotbollskanalen.

Under tisdagen skrev fotbolldirekt.se att IFK Göteborg hört sig för om Eric Smith. Mittfältaren har precis återvänt till belgiska Gent efter en utlåning till norska Tromsø, vilken slutade i degradering till andraligan.

Men det är inte bara Blåvitt som har 23-åringen på sin lista över potentiella nyförvärv i vinter. Även hans tidigare klubb IFK Norrköping finns med i bilden, erfar Fotbollskanalen.

Vidare visar danska toppklubben Brøndby och 2. Bundesliga-laget St. Pauli intresse.

I somras var det aktuellt med en comeback till Norrköping, berättade spelaren själv för NT i augusti.

- Man kan väl säga att det fanns intresse från båda sidor att det skulle kunna hända någonting men så blev det inte, sa Smith då.

Nyligen berättade Smith följande för Fotbollskanalen om sin situation:

- Det är lite speciellt eftersom att de inte vill inte att jag ska lämna, men jag får ändå inte spela, även om jag inte vet hur det ser ut nu, då vi inte har börjat spela riktiga matcher igen. Det enda jag vet är att de inte är intresserade av att bli av med mig. Sedan får tiden visa om det är rätt att stanna kvar eller om man ska flytta på sig. Det är svårt att säga i nuläget nu innan matcherna.

- Det finns intresse, men det är mycket som ska stämma för att det ska gå igenom. Intresse är ju inte samma sak som ett konkret bud, men det är många som har hört sig för. Det är bara i början av fasen innan det blir konkret, men det är bara roligt och positivt.

I Tromsø var Smith given i startelvan. Tidigare har han haft det svårt med att få speltid i Gent. Hans avtal med den belgiska klubben löper ut sommaren 2022.

Publicerad 2020-01-22 kl 10:33
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå