Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Allsvenska lagen hyllar MFF: "Mest välförtjänta guldet på många år"

Malmö FF är mästare.
Nu hyllas laget av alla de andra allsvenska klubbarna.
- Det är det mest välförtjänta guldet på många år, säger Åtvidabergs tränare Peter Swärdh till fotbollskanalen.se.

Malmö FF är det första laget sedan Djurgården 2003 som försvarar sitt SM-guld. Laget har varit serieledare från den första omgången och hela vägen in i mål, en otroligt imponerande bedrift - och nu hyllas laget av de andra allsvenska klubbarna.

- Malmö har spelat väldigt bra hela säsongen och satte tonen direkt från start. Tidigare har det varit svårt att vinna två år på raken men Malmö har verkligen klarat av att ha fokus på allsvenskan även att Champions League har hägrat, säger Djurgårdens tränare Pelle Olsson till fotbollskanalen.se.

- De har varit nästintill hundraprocentiga. De har riktiga kvalitetspelare i bland annat Markus Rosenberg som är Sveriges bästa forward, Emil Forsberg som har haft en väldigt bra utveckling och Magnus Eriksson som är en klasspelare. De har spelare som kan avgöra, säger Häckens tränare Peter Gerhardsson.

- MFF har visat att de är bäst i Sverige. De har en bredd som inte många har, de har klarat av att rotera i samband med deras spel i Europa. Sedan får man inte glömma att en av deras bästa spelare, Guillermo Molins, har varit skadad. Det är starkt att klara det, säger Falkenbergs tränare Henrik Larsson.

Publicerad 2014-10-05 kl 19:36
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons