Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Allsvenskan lockar inte Backe

Hammmarby jagar ny tränare till nästa säsong. Ett av namnen som har figurerat i sammanhanget är TV4:s expert Hasse Backe men han själv säger att det är uteslutet.

- Jag har gjort mina klubbar i Sverige, säger Backe till Aftionbladet.

Backe, som i Sverige har tränat Djurgården, Hammarby, Öster och AIK och som gjorde bra ifrån sig också i Danmark innan han slog sig i lag med Svennis och hjälpte honom både i Manchester City och med Mexikos landslag, saknar för tillfället en klubb att träna.

Han bekräftar att det har funnits förfrågningar från klubbar i Allsvenskan men att han har ställt sig kallsinniga till dessa.
- Jag har tackat nej till dem. Jag vill ha lite is i magen och inte ta något beslut under hösten, säger han till Aftonbladet.

I och med hans assistans till Svennis i Manchester City har Backe blivit ett namn som också nämns i England när det handlar om tränaruppdrag.
- Det har inte varit något konkret vad gäller England. Jag vet inte vad det är för rykte men det har aldrig varit aktuellt, säger han.

För tillfället trivs han dock med tillvaron och känner ingen panik över att hitta en ny klubb att träna.
- Det har funnits lite rykten och lite halvkonkret. Men det har aldrig varit något att ta ställning till. Just nu tar jag det lugnt och kör det här tv-köret. Men det är väldigt avgörande vad som kommer.

Publicerad 2009-09-21 kl 18:43
Annons
Annons
Annons