POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
11å

Allsvenskan nästa för skyttekungen: ''Nya Ingelsten''

Joel Johansson har öst in mål i Falkenberg och leder superettans skytteliga. Att det blir allsvenskt spel kommande säsong anser hans agent Patrick Mörk vara högst troligt.

- Det är ungefär 80 procents säkerhet att Joel spelar i allsvenskan kommande säsong. Nu ska han bara välja vilken klubb han vill spela i, säger Mörk till FotbollDirekt.se.

Falkenbergs anfallare, tidigare ratad av Halmstad, kan nämligen välja och vraka bland anbuden. Skytteligaledare i superettan gör honom till ett hett byte bland de allsvenska klubbarna, något även FotbollDirekt.se kunde avslöja tidigare i somras.

Patrick Mörk berättar också att tre klubbar ligger i framkant. Vilka det är vill agenten inte avslöja men Helsingborg, Trelleborg och även Halmstad har nämnts som möjliga klubbadresser.
- I nuläget vill jag inte kommentera vilka klubbar det rör sig om. Men intresset är stort och Joel är naturligtvis riktigt het.

Men inte bara allsvenska klubbar slåss om Falkenbergs guldklimp. Så väl norska som danska klubbar har hört sig för, men att Johansson går till något av länderna verkar föga troligt.
- Det blir nog allsvenskan. Det är det mest naturliga steget från superettan och det är också dit som Joel vill, berättar hans agent.

Vad ser du för potential i honom?
- En väldigt spännande anfallare. Jag hoppas han kan bli nya Patrik Ingelsten. De påminner mycket om varandra i spelsättet och båda har ju ratats av Halmstad tidigare i karriären.

Publicerad 2008-09-25 kl 13:35
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå