Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Alm: "MFF:s team behöver ingen ny tränare"

Foto: SCANPIX.

Allan Kuhn fick sparken från Malmö FF.
AIK:s Andreas Alm föreslår att MFF rekryterar internt.
”MFF:s team behöver ingen ny tränare”, skriver han i ett sms till Dagens Nyheter.

Under veckan har både Hammarbys Nanne Bergstrand och Malmö FF:s Allan Kuhn tvingats lämna sina respektive uppdrag. Duons sorti innebär att sex allsvenska tränare fått sparken under året och att Djurgården, Hammarby och MFF nu alltså letar efterträdare.

AIK:s förre tränare Andreas Alm tvingades lämna klubben redan efter åtta spelade omgångar och han ersattes då av Rikard Norling. Alm har efter att han tvingades bort inte gett några kommentarer kring hur det gick till då beslutet togs och då Dagens Nyheter under söndagen samlat in reaktioner från samtliga tränare som fått sparken i år väljer han fortsatt att lägga locket på.

Han menar dock att Malmö bör titta på vilka komepetens man redan har innan man tillsätter en efterträdare till Kuhn. I klubben finns redan namn som Jens Fjellström och Olof Pehrsson tillgängliga. Dessutom har sportchefen Daniel Andersson öppnat för att gå över till tränarsidan i framtiden.

”MFF:s team behöver ingen ny tränare, de har alla på plats. Tror det blir spännande med Andersson”, skriver Alm i ett sms till tidningen.

Malmö FF lät under gårdagen meddela att en process med att hitta en ersättare påbörjats och enligt Expressen är det Djurgårdens förre tränare Magnus Pehrsson som ligger bäst till för jobbet.

- Det jag kan säga är att jag träffat flera klubbar. Men som vanligt kommenterar jag inte vilka, sa Pehrsson till tidningen.

Publicerad 2016-11-20 kl 09:11

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER