Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Alvén visar besvikelse - skärper tonen

Djurgårdens försäsong får inte godkänt. Bara en månad före den allsvenska premiären och 1-1 mot Assyriska - skärper Djurgårdens ledning tonen.

- Jag är besviken. Vi presterar inte alls på den nivå jag vill så här långt, säger Djurgårdens manager Stefan Alvén till FotbollDirekt.se.

- Så nära inpå säsongen måste vi bli bättre. Jag förväntar mig mycket mer eftersom jag vet vad vi kan, fortsätter Alvén.

Djurgården har mindre än en månad före den allsvenska premiären problem. Bortsett från en seger mot HJK Helsingfors och tre mål den gången från Kennedy Igboananike - så har vintern inte motsvarat förväntningarna.
Illavarslande för ett Djurgården som i år vill vara med i toppen och efter 1-1 mot Assyriska i går så visar Djurgårdens ledning för första gången öppet ett missnöje och nu väntar förändringar till kommande tisdag mot TPS Åbo.

- Då får vi se om de spelare som kommer att få chansen då, tar chansen mer än de som spelade i går gjorde. Men jag är hoppfull och räknar med att vi kommer att se mycket bättre ut till nästa match, säger Stefan Alvén.

Men två segrar på åtta försök sedan i början av februari är inte alls vad han förväntat sig - Alvén som i början av året ställde höga krav på matcherna fram till den allsvenska premiären i april.

- Insatsen och engagemanget är inte tillräckligt. Det måste bli mycket bättre än mot Assyriska. Vi måste få ut mer och det måste alla vara inställda på.

Var det hårda ord mot spelarna i går i från er - eller fick matchen som sådan säga allt?

- Jag vill bara säga att Assyriska ändå var bra, det är ett bra lag. Men både vi och spelarna var överens om att det vi gjorde den här gången inte var bra.

 

Publicerad 2011-03-10 kl 14:28
Annons
Annons
Annons