POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Amerikan kan bli för dyr för Djurgården

Djurgården vill ha amerikanen Gale Agbossoumonde. Men nu är affären i fara. Den 19-årige landslagsbacken riskerar att bli för dyr.

- Man blir lite fundersam över utvecklingen. Vi vill ha honom men han får inte bli för dyr, säger Djurgårdens manager Stefan Alvén till FotbollDirekt.se.

- Vi kan tänka oss både ett lån men också att köpa honom. Det beror på vad han kostar. Det är komplicerade förhandlingar och i dagsläget är det ärligt talat svårt att säga vart det slutar, fortsätter managern.

För två veckor avslöjade FotbollDirekt.se att Djurgården bestämt sig för att satsa på den amerikanske landslagsbacken, 19-årige Gale Agbossoumonde.
Men affären har än så länge visar sig svårstyrd för ett Djurgården i stor brist på pengar.
Ägarförhållandet kring spelaren och ett pris som nu ser ut att bli högre än det Djurgården från början fått indikationer om, ställer till problem.

- Det är komplicerade förhandlingar. Hans licens ägs av Miami FC medan ett brasilianskt företag äger rättigheterna till honom. Det gör det svårare att komma fram till en lösning, framförallt tar det längre tid.

- Men han vill till oss, så har jag uppfattat det. Jag har haft långa och bra personliga samtal med honom. Han gillar Djurgården som klubb och vad vi står för och hur vi vill spela fotboll.

Gale Agbossoumonde är mittback och har tidigare provspelat för klubbar i Europa som både Sevilla och Atletico Madrid.

Publicerad 2011-01-31 kl 16:44
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå