POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Anchén stannar i AIK: ''Han trivs väldigt bra''

AIK och mittfältaren Jorge Anchén är överens om en förlängning av uruguayanens lånekontrakt. Anchéns rådgivare, Terje Liveröd, bekräftar uppgifterna till FotbollDirekt.com.

- Anchén stannar i AIK. Klubben har bett om en förlängning som varar säsongen ut sedan får de ta ställning till om de vill köpa honom, säger Liveröd till FotbollDirekt.com.

Anchéns första tid i klubben har varit tuff med en skada under försäsongen som höll honom borta under en längre period. När han sedan friskförklarades har speltiden varit liten, men nu vill hitta tillbaka till formen i Sverige och AIK.
- Han trivs väldigt bra och tycker det ska bli kul med en fortsättning. Det är också viktigt för AIK som får behålla en mycket bra spelare.

Anchén tillhör CA Bella Vista i Uruguay och har tidigare väckt intresse hos den tyska bundesligaklubben Werder Bremen. Men intresset från Europa har svalnat.
- Han har ju varit skadad och inte spelat så mycket. AIK blir en bra klubb för honom att komma tillbaka i.

Hur trivs han med tränarna Norling och Novakovic? - Det där vill jag inte kommentera. Men han tycker väl att det kanske har varit lite för mycket rotation i laget. Nu ser han dock fram mot höstsäsongen med tillförsikt.

Publicerad 2008-05-23 kl 14:29
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå