POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Anders Svensson tar plats i Elfsborgs ledarstab: "Känns fantastiskt"

Foto: Bildbyrån

Elfsborg utökar ledarstaben.
Klubben går ut med att de tidigare spelarna Martin Andersson och Anders Svensson får nya roller.
- Det känns fantastiskt kul att få komma tillbaka till Elfsborg, klubben som jag älskar och vill vara med och utveckla, säger Anders Svensson till klubbens hemsida.

Elfsborg går ut med att man gör flera förändringar kring ledarstaben, där assisterande tränare Tobias Linderoth tar över ansvaret för U21-laget.

"Hans kompetens och erfarenhet som tränare både på ungdomssidan och nuvarande i A-laget är väldigt viktig för att skapa en miljö där unga spelare kan nå sin fulla potential", skriver Elfsborg på sin hemsida.

- Att få den här rollen känns jättebra. Jag brinner för att jobba med unga spelare som vill nå allsvenskan, så rollen som länk mellan U-lagen och A-laget passar mig väldigt bra, säger Tobias Linderoth.

Dessutom går de tidigare Elfsborg-spelarna Martin Andersson och Anders Svensson nya roller. Andersson blir koordinator för A-laget, medan Svensson en gång i veckan "kommer arbeta med att förstärka och utveckla egenskaper hos IF Elfsborgs spelare enligt föreningens spelidé".

- Det känns fantastiskt kul att få komma tillbaka till Elfsborg, klubben som jag älskar och vill vara med och utveckla, säger Anders Svensson till klubbens hemsida.

- Jag och Jimmy (Thelin, huvudtränare) är överens om vad jag kan bidra med. Vi har många väldigt duktiga spelare i dagens trupp, så det känns väldigt roligt att få komma tillbaka i det här skedet.

Publicerad 2018-07-13 kl 18:11
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå