Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Andersson avvaktar med ny klubbadress

För exakt en vecka sedan lämnade tränaren Janne Andersson Halmstad BK. Han har varit i klubben i sammanlagt 21 år. Trots att han fått andra erbjudanden har han inte bestämt sig än.

- Det är fortfarande relativt färskt, så först vill jag låta det här landa. Jag menar, det är inget dramatiskt i det i sig, men efter så många år i en förening behöver jag först få lite distans, säger han till Hallandsposten.

Samma dag som han lämnade föreningen hörde andra klubbar av sig.
Han tycker att det är roligt att han är intressant på marknaden eftersom han vill fortsätta sin tränarkarriär. Faktumet att både Hammarby och Örgryte öppet visat intresse vill han inte kommentera.

- Där har jag inga kommentarer. Visst, jag har fått förfrågningar från olika håll, men inga som det finns anledning att diskutera här, säger han till tidningen.

Ett krav han har är att han vill hålla en hög nivå. Så Allsvenskan och Superettan i Sverige, och Norge och Danmark utomlands känns som alternativa möjligheter påstår han.

- Samtidigt är jag inte alls främmande för att kanske först utbilda och förkovra mig och vänta ett tag med att ta ett nytt tränaruppdrag. Det beror helt på vilka chanser som dyker upp så det kan också gå snabbt.

Janne Andersson har till skillnad från många andra tränare på samma nivå ingen agent. Det har inte funnits en anledning till det.

- Men den dagen som jag aktivt eventuellt skulle gå ut och söka ett nytt tränarjobb tror jag att jag skulle anlita en agent för att få hjälp med det nätverk och de kontakter som dom oftast har.

Publicerad 2009-12-04 kl 11:10
Annons
Annons
Annons