Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Andersson: "En solklar hands"

Halmstads tränare Janne Andersson är besviken efter Kalmars sena kvittering.
- Det är en solklar hands, säger han till FotbollDirekt.se.

Halmstad storspelade mot Kalmar och fick matchen precis dit de ville. Efter 70 minuter gjorde Magnus Andersson 0-1 genom ett hårt vänsterskott upp i nättaket. Men någon vinst blev det inte. Efter vad som såg ut att vara en hanssituation i straffområdet utjämnade David Elm i slutminuterna.

Halmstads tränare Janne Andersson är övertygad om att målet inte skulle ha godkänts.
- Den är solklar, jag reagerade direkt, säger han till FotbollDirekt.se.
- Han lägger ner bollen i händerna. Det är mycket märkligt att ingen av domarna ser det, för han är rätt ensam när han gör det. Det är en miss som kostar oss två poäng.

Janne Andersson är annars nöjd med matchen, som länge såg ut att sluta i HBK:s favör.
- När man möter ett lag som har hysteriskt bra form på bortaplan så gör vi helt rätt. Vi går inte bort oss och gör taktiskt en jättebra match. Tråkigt att Kalmar kvitterar på ett regelvidrigt sätt när de har så många andra bra chanser.

Det fanns också andra glädjeämnen för Halmstad. Mittbacken Peter Larsson dominerade med flera bra ingripanden och höll Kalmars anfallare mållösa.
- Jag tycker definitivt att det är landslagsklass på Peter. Han är följsam, han tacklar när han ska och han har växt in i sin roll otroligt bra. Han är tillräckligt bra för landslaget, säger Janne Andersson.

Publicerad 2008-07-05 kl 20:14
Annons
Annons
Annons