Andersson kan inte minnas när han gjort två mål senast: "Känns bra"

Efter fyra raka förluster vann krislaget Malmö. Det blev 3-1 (2-0) hemma mot Örebro.
Daniel Andersson gjorde två av målen och kommer med lätta steg till landslagets träning på tisdagen.

Det är ju match igen på lördag. Av en helt annan kaliber, Portugal i VM-kvalet.
Daniel Andersson är i form. Han var den energiska ljuspunkten i Malmö, som fick en drömöppning med två mål på Malmö stadion.
Och Andersson låg bakom båda målen.
Först spelade han fram Ola Toivonen, som tog med sig bollen på bröstet, ryckte förbi Zé Ndilla som tvingades fälla MFF-anfallaren.
Daniel stegade fram och satte säkert 1-0.
-Jag tittade upp lite och bollen satt där den skulle sitta. Ola tar normalt straffarna, men han bommade senast och blev dessutom fälld själv, sade Daniel Andersson.
Då hade det bara gått tio minuter. Örebro straffades hårt, men enligt reglerna - Zé Ndilla blev utvisad.

Landslagsmittfältare Andersson nickade in 2-0 tio minuter senare.
En hörnboll förlängdes av en Örebro-försvarare och där dök tvåmålskytten upp och var hur säker som helst.
-Jag gör ofta den löpningen, ofta kommer inte bollen men nu gjorde den det.
Faktum är att han kunde gjort ett tredje mål som definitivt sänkt Örebro.
-Nicken där var för dåligt tajmad.
Seger efter fyra raka förluster, och även om spelet inte var särskilt lyckat så var det förstås nöjda miner i MFF-lägret:
-Det känns givetvis väldigt bra, sade Daniel Andersson som inte kunde påminna sig när och om han gjort två mål i allsvenskan.
Men trots den fina starten mot Örebro trasslade det till sig för MFF.
Redan efter en minut höll Robert Åhman-Persson för länge och kärvänligt om midjan på ÖSK-anfallaren Kim Olsen.
Straffen satte Fredrik Nordback, 1-2.
På slutet var Nordin Gerzic helt fri efter ett nytt MFF-schabbel. Men Gerzic sköt utanför i ett läge där han kunde ha promenerat in kvitteringen.
-Vi fick energi genom reduceringen, och kunde ha kvitterat, konstaterade ÖSK-tränaren Sixten Boström.
På övertid sköt Edward Ofere in 3-1.