POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
1v

Andersson om nyförvärven: ”Alla är väldigt, väldigt överens om att det här är bra för laget”

Foto: Bildbyrån

IFK Göteborg presenterade både Hosam Aiesh och Tobias Sana under lördagen.
Två nyförvärv som sportchefen Kennet Andersson hoppas kunna göra skillnad.
- Alla är väldigt, väldigt överens om att det här är bra för laget och truppen, säger han till Göteborgs-Posten.

IFK Göteborg presenterade under lördagskvällen två nyförvärv. Klubben värvar in både Hosam Aiesh och Tobias Sana. Bägge har skrivit kontrakt över de kommande tre och ett halvt åren.

Något som gör sportchefen Kennet Anderson jublande glad.

- Det känns naturligtvis bra, jättebra! Det känns makalöst bra! Det är spelartyper och spelare som vi har efterlyst och jobbat efter hela gänget. Alla är väldigt, väldigt överens om att det här är bra för laget och truppen – nu och i framtiden, säger han till GP.

Sana beskriver han som en hungrig 30-åring som är sugen på att spela i klubben. Aiesh menar han var något av ett långskott att försöka värva in, men att det var ett försök som gick hem.

- Det var riktigt häftigt när vi fick vibbar på att han var intresserad av oss. Ibland kanske det kan kännas som ett långskott, men man måste undersöka och se om det fungerar. Sedan måste tajmingen vara rätt, säger Andersson om värvningen av 24-åringen.

Tränaren Poya Asbaghi säger till klubbens hemsida om Sana:

- Tobias har kvaliteter och erfarenheter som kommer att ge oss mycket både på och utanför fotbollsplanen. Framförallt har han en god förmåga att skapa målchanser för sig själv och sin omgivning på ett sätt som passar oss väldigt väl.

Blåvitts tränare menar att många känner till Aiesh efter spelarens tid i Östersund, som han beskriver som fin.

- Hosam är en spelare som nog dem flesta känner till efter hans fina tid i Östersund. I Hosam får vi en energisk spelare med väldigt fin förmåga att utmana sin motståndare. Att han dessutom är uppväxt i Göteborg och alltid haft en dröm om att spela för Blåvitt gör att värvningen känns väldigt bra på exakt alla plan, säger Asbaghi till klubbens hemsida.

Publicerad 2019-08-10 kl 22:28
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå