Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Andersson: "Vi kan inte banta truppen mer"

Helsingborgs kassör Lars Öijer sade i en intervju med Helsingborgs Dagblad att Helsingborgs spelartrupp behöver bantas.
Det är något som får målvakten Daniel Andersson att reagera.

- Jag läste i tidningen idag att vår pengansvarige hade sagt att truppen är för stor och att den måste bantas. Det känns som om vi lär behöva alla spelare. Vi har 22 spelare plus två målvakter. Mindre än så kan inte truppen bli med tanke på att det behövs utrymme för skador och avstängningar. Jag förstår inte alls hur den ska kunna bantas, säger Daniel Andersson till FotbollDirekt.se.

Daniel antyder också att han är tveksam till om Henrik Larsson kommer att skriva på.
- Han har inte skrivit på än och han vill försäkra sig om att det blir en satsning innan han gör det men som det ser ut nu blir det ju inte så.

För Anderssons egen del har konkurrensen hårdnat. U21-landslagsmålvakten Pär Hansson står och knackar på dörren till A-laget och har stått i två av lagets fyra träningsmatcher så här långt och har förpassat Daniel Andersson till den för honom något ovana positionen som avbytare.
- Vi har kört varannan match så här långt och det är tuff konkurrens men det har det alltid varit här. Även om Pär varit utlånad har han ändå varit med i bilden.

Men upplever du konkurrensen hårdare nu än tidigare? Hansson aspirerar ju ändå på U21-landslaget? - Nej det vill jag inte påstå. Det vore att pissa på de tidigare målvakterna, så det vill jag inte säga något om.

Publicerad 2009-02-25 kl 15:49