Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Andreas Alms hälsning till AIK:s supportrar - känslosamt brev

Foto: Scanpix/Facebook

I fredags meddelade AIK att man sparkar Andreas Alm.
Nu har den tidigare huvudtränaren skrivit en hälsning till klubbens supportrar via sajten svartgul.se. 

Det är på supportersajten svartgul.se:s Facebook-sida som det går att läsa en hälsning till AIK:s supportrar från den sparkade tränaren Andreas Alm.

I ett känslosamt brev skriver Alm följande:

"Till alla AIK:are.

Tack. För varje matchminut under åtta säsonger. För varje slutsekund. För varje ögonblick. För varje möte med er. Jag hade redan en rad oförglömliga minnen från spelartiden i AIK. Nu har jag fått vara med om att vinna allt guld som tränare, vinna ingenting som tränare och samtidigt vinna ofta som tränare. Det har varit en bedårande färd med härligt, hårt hantverk där jag har fått se världen komma till Skytteholm med ungdomarna varje dag och där vi tillsammans har flyttat från helig, svartgul mark till ny arenajord i nordöst. Bara några utsparkar bort, fortfarande hemma i Solna, men mycket längre känslomässigt. Vi klarade även det och denna sommar ska jag montera upp den blå stolen från Råsunda jag bar med mig hem som minne för att minnas på. Jag har bara en stor sorg jag bär med mig som tränare i AIK, från en tragisk majdag 2013. Även den gången har jag er att tacka för det gränslösa stödet till att orka andas och flytta fötterna framåt.
Sjung för AIK ikväll.
Fyll lungorna med Solna-luften och låt alla förstå att vi alltid består.
Tack igen.

Andreas Alm"

Se allt från allsvenskan

Allt från allsvenskan 2016 ser du bara i C More. Skaffa C More Sport-abonnemang så missar du inte en enda sekund av serien.

Publicerad 2016-05-16 kl 13:15
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons