POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Andreas Haddad i krogbråk - tvingades föras iväg med polisbil

Andreas Haddad hamnade i krogbråk med en supporter. ÖSK-anfallaren tvingades föras bort från den stökiga platsen i polisbil.
- Jag ska självklart ha en diskussion med Andreas, säger sportchefen Lennart Sjögren till Aftonbladet.

I fredags förlorade Örebro mot Kalmar FF. Dagen efter valde anfallaren Andreas Haddad att gå ut på krogen. Inte helt populärt bland några av lagets fans. Runt klockan två på natten hamnade Haddad i bråk med en man utanför ett diskotek i centrala Örebro, och polis tvingades att ingripa.

- Vi gick ut några lagkompisar för att käka och vi hade tagit någon öl men var i stort sett nyktra. Då kommer en supporter springande mot mig. Jag parerar två slag först, sen puttar jag till honom så att han faller till marken. Han var jävligt full, säger Haddad till Aftonbladet och fortsätter.

- Han tyckte väl inte att vi skulle vara ute efter att vi förlorat, men man måste kunna umgås.

Polisen plockade in Haddad i sin sin bil och förde bort honom från den stökiga platsen. Nu har han bett om ursäkt till hela laget, men det är inte tillräckligt. Klubbens sportchef Lennart Sjögren vill ha ett snack med anfallaren.
- Jag ska självklart ha en diskussion med Andreas, jag vill vänta tills jag haft den innan jag uttalar mig särskilt mycket. Men generellt tar vi självklart avstånd från hot och våld vilket vi framför till killarna, säger han.

Publicerad 2011-05-12 kl 08:52
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå