POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Änglarna kritiserar Sana: "Otroligt oansvarigt"

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

IFK Göteborgs supporterklubb "Änglarna" fördömer den inkastade bangern som fick mötet med MFF att avbrytas. Samtidigt är man kritiska mot Tobias Sanas kraftiga reaktion.

Matchen mellan IFK Göteborg och Malmö FF avbröts i den 77:e minuten efter att en person i IFK Göteborgs klack kastat in ett knallskott mot Tobias Sana. Bangern smällde precis bredvid MFF-spelaren, som har ett förflutet i Blåvitt.

Nu går IFK Göteborgs supporterklubb Änglarna ut med ett uttalande och tar avstånd från händelserna. Samtidigt ger man kritik till Sana, som efter attacken svarade med att kasta upp hörnflaggan in i Blåvitt-klacken.

"Ingen som befinner sig på Gamla Ullevi ska behöva känna sig hotad. Detta gäller publik, spelare, ledare och funktionärer. Mot slutet av matchen så tar en person och sätter den grundregeln ur spel. Att kasta en banger (smällare) mot en plats där det i närheten finns motståndarspelare, domare och dessutom en kommande generation blåvita supportar är rent ut sagt för jävligt. Som en följd av detta så spär Tobias Sana på idiotin. Att bli förbannad över den kastade bangern är fullt naturligt. Att som reaktion på det kasta upp hörnflaggan med full kraft mot publiken är det inte. Det är otroligt oansvarigt och kunde även det lett till personskador. Som om det inte vore nog så ger sig slutligen en hockeyspelare in på plan, det fanns nog inga onda avsikter med detta men det är knappast ett lämpligt beteende givet den minst sagt spända situationen", skriver Änglarna i ett uttalande på sin hemsida.

Se skandalscenerna på Gamla Ullevi i spelaren ovan.

Publicerad 2016-04-28 kl 09:00
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå