Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Ännu en Bajen-profil på väg bort: "Letar ny arbetsgivare"

Haris Laitinen följer inte med Hammarby ned i Superettan och även Emil Johansson är på väg bort. Inte heller ser det ut som om det blir en fortsättning för målvakten Kristoffer "Poppen" Björklund.

- Jag har i dagsläget ingen aning om vad som händer men jag kan säga att jag söker ny arbetsgivare när mitt kontrakt med Hammarby går ut den sista december, säger han till FotbollDirekt.se.

Kristoffer "Poppen" Björklund spelade 17 matcher, varav 16 från start den senaste säsongen och det är alltså mer än hälften av Hammarbys matcher den här säsongen.
Han har tillhört Hammarby de två senaste säsongerna men när laget nästa säsong ska spela i Superettan är Björklund tveksam till om det blir en fortsättning.
- Jag ska aldrig säga aldrig men jag tror inte Hammarby är ett alternativ för mig. Jag vill spela fotboll på så hög nivå som möjligt. Det hade varit kul att försöka vara med och spela upp Hammarby i Allsvenskan men det känns inte så just nu. Jag tränar med Hammarby nu till den 31 december här nere på Årsta men jag tränar mest för min egen skull.

"Poppen" säger sig inte vara helt nöjd med säsongen, även om han spelade riktigt bra i många matcher, där han räddade Hammarby kvar långt in i matcherna.
- Säsongen har varit lite upp och ned men jag är inte nöjd själv heller med tanke på att vi ramlade ur och jag är ju en del av laget. Det är både ris och ros man har fått uppleva.

Men även om det nu gick lite tungt, känns det ändå som om du har utvecklats som målvakt genom att ha det här i bagaget?
- Ja, det är bra att ta med sig och dessutom vet man att det alltid vänder någon gång.

Har du någon deadline, som du känner att du måste ha klart med en ny klubb innan du börjar titta på alternativ utomlands?
- Nej, så jobbar jag inte riktigt. Det får ta den tid det tar.

Publicerad 2009-11-24 kl 14:14
Annons
Annons
Annons