POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Ännu en brasse kan lämna Kalmar FF – Norge nästa?

Foto: TT

Kalmar FF kan nästa år vara utan brassar för första gången sedan 2002. Romários utgående avtal är tveksamt till att förlängas. 

Tidigare har Fotbollskanalen skrivit om att Ismael inte förlänger med Kalmar FF. Även Romário lär göra samma sak.

Situationerna är dock olika för de två brassemittfältarna. Romário blir i augusti 31 år och har inte tagit en given startposition under sina fyra säsonger i Kalmar FF. Istället hoppas han på ett sista bra kontrakt i Norge, där det ska finnas en intresserad klubb. Till skillnad från unga Ismael, vars kontrakt är över 2017, så går Romários kontrakt ut efter den här säsongen och det är även oklart om KFF ens vill förlänga. 

Om båda spelarna lämnar så är det första gången sedan våren 2002 som Kalmar FF står utan brassar i sin trupp. Under de senaste 14 åren har det funnits totalt 21 brassar i föreningen.

Kalmar FF står med minst fem spelare som inte vill förlänga eller som vill avvakta. Förutom Ismael och Romário handlar det även om Rasmus Elm, vars avtal går ut 30:e juni och där det fortfarande inte finns ett beslut. Den ordinarie vänsterkanten med Viktor Agardius och Jonathan Ring har avtal säsongen ut, men har tidigare sagt till Fotbollskanalen att de vill vänta då båda spelarna har utlandsambitioner. 

Se allt från allsvenskan

Allt från allsvenskan 2016 ser du bara i C More. Skaffa C More Sport-abonnemang så missar du inte en enda sekund av serien.

Publicerad 2016-06-11 kl 06:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå