Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Ännu inga bud på Bengtsson

Rasmus Bengtsson hoppades på att U21-EM skulle bli det skyltfönster som tog honom ut i Europa. Men inga bud har kommit in och nu ser det ut som om han blir kvar i skåneklubben.

Under vintern fanns det både allsvenskt och utländskt intresse kring Trelleborgs försvarare Rasmus Bengtsson. Men denne ville avvakta fram till efter U21-EM i förhoppning om att större klubbar skulle höra av sig men det har varit helt dött på den fronten.
- Vi har inte blivit kontaktade av några klubbar, säger klubbdirektören Lasse Larsson.

Klubbar som Hamburg och Lazio har nämnts i samband med Bengtsson men inte ens intersseförfrågningar har inkommit på försvararen. Larsson har sin förklaring klar.
- Det är mest luft. Många vill tjäna pengar på spelare och få dem utomlands men kan kanske inte alltid leva upp till det.

Trots de enorma skadeproblem som Trelleborg har för tillfället kan Larsson tänka sig att släppa Bengtsson om rätt bud kommer in.
- Jag hoppas det kommer något vettigt. Sportsligt våre det tråkigt för oss att förlora Rasmus men han har sagt att han vill utomlands i sommar och vi gläds och är stolta över att han haft den här utvecklingen hos oss.

Publicerad 2009-07-14 kl 10:42
Annons
Annons
Annons