Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Anselmo: "Vill inte stanna i Halmstad"

Anselmo är förlorad för Halmstad.
Brasilianaren kommer inte överens med klubben om nytt kontrakt och letar nu efter ny klubb. En annan allsvensk klubb är högaktuell.

- Jag vill gärna stanna i Sverige men inte i Halmstad, säger Anselmo till Hallandsposten om framtidsplanerna.

Det gör att hallänningarna nu ser Anselmo som förlorad, efter att förhandlingar om nytt kontrakt strandat.

- Vi har haft en diskussion och aviserat vilken ekonomisk nivå vi kan tänka oss men han är väl inte nöjd med det och sonderar därför marknaden, säger Halmstads ordförande Ingemar Broström till Hallandsposten.

Flera klubbar sägs vara intresserade av Anselmo, bland annat Trelleborg och Malmö. Men också Örebro, som varit i kontakt med Anselmos agent.

Närke-klubben som redan blivit av med Astrit Ajdarevic till Norrköping, ser även ut att förlora Paulinho och Roni Porokara, och lär behöva fylla på i de offensiva leden.
Anselmo kan gå som Bosman efter årsskiftet vilket förstås gör honom extra intressant för Örebro.
Och spelaren själv är intresserad av en flytt.
- Det vore en bra möjlighet för mig att spela i Örebro. Jag ska tala med min agent snart och se vad jag har att välja på.

Brassen, som var Halmstads bästa målskytt i år med sju mål, har trots det fått nöta en del bänk under säsongen, och uttryckt sin besvikelse över detta gentemot tränaren Lasse Jacobsson.

Anselmos sorti från Halmstad tunnar ut lagets offensiv ytterligare. Sedan tidigare har Emir Kujovic försvunnit och nu förlorar laget alltså sin bästa målskytt.
– Det är naturligtvis inte bra. Men vi har våra begränsningar och måste förhålla oss till de ekonomiska villkor vi har, säger Ingemar Broström.

Några nya namn vill inte Broström gå ut med, men han säger att klubben har beredskap:
– Det är mycket som händer på olika ställen just nu. Vi har en lista på spelare som vi följer upp och vi får se var det landar framöver men vi kommer göra en rejäl förändring inför nästa år.

Publicerad 2010-11-15 kl 14:16
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons