POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Arnengs tunga sågning - jämför Mutumba med division 6-spelare

Martin Mutumba blev utbytt – och gick hem i halvtid.
Något som inte imponerar på Johan Arneng.
”Är det värt att ha någon med den moralen i truppen”, bloggar han.

Det var i AIK:s möte med Gefle som Mutumba tackade för sig redan efter 45 minuter. Hemmalaget låg under med 0-2 och mittfältaren hade plockats av planen av tränaren Andreas Alm. Då valde 25-åringen att helt sonika lämna arenan – vilket renderade i böter och en skarp reprimand från löpningen.

Syrianskas Johan Arneng – som tidigare var kapten för Djurgården – anser att beteendet var helt förkastligt, när han tar upp incidenten i sin blogg.

"Noterade att AIK:s Martin Mutumba sågade Helsingborg efter förra omgången. Tyckte att HIF inte alls var Sveriges bästa lag. Han gav som råd att köpa upp hela Gnagets trupp /.../ Denna omgången blev Mutumba utbytt i halvtid, efter att AIK låg under 2-0, hemma mot Gefle. Då valde han att lämna arenan och gå hem. Han brydde sig inte ens om att titta på andra halvlek. Ordspråket ”tala är silver, tiga är guld” har väl sällan passat bättre", skriver Arneng.

Och sågningen fortsätter:

"Du lämnar inte laget och går hem. Det gör man kanske i division 6, om man har bråttom hem till Desperate Housewives eller något. Som jag ser det hånade han inte bara sina lagkamrater och tränare, utan även klubben. Pinsamt mannen!".

Själv tvingas Arneng till två månaders vila på grund av ett uttänjt ledband i det knä han skadade när Syrianska slog Norrköping i helgen.

Publicerad 2011-05-23 kl 23:26
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå