Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Atta backar – byter inte bort Helsingborg

Peter Larsson klar - och med det en drömduo i HIF:s mittförsvar. För nu gör Walid Atta klart att han stannar, trots utlandsrykten.
- Ja, jag kommer stannar, det kan jag lova, säger Atta.

I dag blev det klart – Peter Larsson har skrivit på för Helsingborg. Succélånet från i fjol bröt nyligen med FC Köpenhamn, och har nu skrivit på ett femmånaders-kontrakt med option på en fortsättning.

I dagarna har det spekulerats i att årets succéförvärv i mittförsvaret, Walid Atta, försvinner utomlands i och med Larssons intåg. Flera klubbar ryktas rycka i den förre AIK- och Dinamo Zagreb-mittbacken. Men på transferfönstrets sista dag gör Atta klart att han stannar.

- Jag kommer stanna i HIF, det kan jag lova, säger Atta till FotbollDirekt.se.

Hur har det sett ut med intresset från andra klubbar?

- Det stämmer att det har funnits intresse från utlandet, det ska man inte förneka. Men det har inte blivit något konkret. Och jag trivs bra i HIF.

Med Larsson, Atta och alternativ i Loret Sadiku, Joseph Baffo och Erlend Hanstveit blir det nu hårt om mittbacksplatserna i HIF.

- Det är bra att vi får in lite ledaregenskaper och spetsar konkurrensen i försvaret inför slutet av allsvenskan och med Europa League. Vi måste säkra en Europaplats till nästa säsong också. Så vi behöver det. Vi har varit ganska skadebenägna i försvaret, vi behöver få in folk.

Vad vet du om Peter Larsson?

- Jag har faktiskt inte sett honom spela, men han har gjort det bra i Helsingborg, och jag har fått höra mycket gott om honom. Han kommer vara nyttig för oss, det är jag helt övertygad om.

Publicerad 2012-08-31 kl 16:36

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER