POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Atta backar – byter inte bort Helsingborg

Peter Larsson klar - och med det en drömduo i HIF:s mittförsvar. För nu gör Walid Atta klart att han stannar, trots utlandsrykten.
- Ja, jag kommer stannar, det kan jag lova, säger Atta.

I dag blev det klart – Peter Larsson har skrivit på för Helsingborg. Succélånet från i fjol bröt nyligen med FC Köpenhamn, och har nu skrivit på ett femmånaders-kontrakt med option på en fortsättning.

I dagarna har det spekulerats i att årets succéförvärv i mittförsvaret, Walid Atta, försvinner utomlands i och med Larssons intåg. Flera klubbar ryktas rycka i den förre AIK- och Dinamo Zagreb-mittbacken. Men på transferfönstrets sista dag gör Atta klart att han stannar.

- Jag kommer stanna i HIF, det kan jag lova, säger Atta till FotbollDirekt.se.

Hur har det sett ut med intresset från andra klubbar?

- Det stämmer att det har funnits intresse från utlandet, det ska man inte förneka. Men det har inte blivit något konkret. Och jag trivs bra i HIF.

Med Larsson, Atta och alternativ i Loret Sadiku, Joseph Baffo och Erlend Hanstveit blir det nu hårt om mittbacksplatserna i HIF.

- Det är bra att vi får in lite ledaregenskaper och spetsar konkurrensen i försvaret inför slutet av allsvenskan och med Europa League. Vi måste säkra en Europaplats till nästa säsong också. Så vi behöver det. Vi har varit ganska skadebenägna i försvaret, vi behöver få in folk.

Vad vet du om Peter Larsson?

- Jag har faktiskt inte sett honom spela, men han har gjort det bra i Helsingborg, och jag har fått höra mycket gott om honom. Han kommer vara nyttig för oss, det är jag helt övertygad om.

Publicerad 2012-08-31 kl 16:36
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå