Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Atta lämnar AIK - klar för Dinamo Zagreb

Walid Attas turbulenta tid i AIK är slut.
Enligt Fotbolls-Expressen.se flyttar han till kroatiska ligan.

Mittbacken har skrivit på för Dinamo Zagreb men kommer inledningsvis att spela för samarbetsklubben Lokomotiv Zagreb, skriver Expressen på nätet.

Enligt tidningen har Atta skrivit på för 5,5 år. Dinamo Zagreb leder såväl den inhemska ligan som sin grupp i Europa league. Tidigare i veckan blev det klart att Alex Miller lämnar AIK som tränare.

Under året har försvararen haft en minst sagt problematisk period. Han slog igenom som en av AIK:s bästa spelare och startade alla matcher i allsvenskans inledning. Men sedan uppstod en infekterad situation när Atta inte ville förlänga sitt utgående kontrakt, vilket fick föreningen att välja andra spelare framför honom i uttagningarna.

I slutet av serien var Atta tillbaka på planen, något som skapade schismer mellan de fans som stod bakom linjen att stänga av honom och de som gav 24-åringen sitt stöd.

Fotbollskanalen.se har sökt Atta och AIK:s sportchef Jens Andersson för en kommentar. Tidigare sportchefen, nu assisterande tränaren, Björn Wesström har avböjt att ge en intervju i frågan.

Publicerad 2010-11-12 kl 12:53
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons