Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/ÅTVIDABERG

Åtvidaberg utlyser extra årsmöte

Foto: Scanpix

På planen har Åtvidabergs FF etablerat sig som ett allsvenskt mittenlag. Vid sidan av stormar det i klubben. Styrelseledamöterna ställer sina platser till förfogande.

Ett extra årsmöte är utlyst. Det sedan den sittande styrelsen fått hård kritik vid ett medlemsmöte på måndagskvällen. Där redogjorde tillförordnade ordföranden Tom Skarin för det svåra ekonomiska läge klubben befinner sig i.

- Det är tydligt att den sammansättning som vi kallar för Rådet (kommunen, Åtvidabergs Sparbank, det egna arenabolaget med flera) inte har förtroende för oss. Därför har vi, på deras rekommendation, utlyst ett extra årsmöte, säger Skarin till Östgöta Correspondenten på nätet.

Prognosen för årets resultat pekar på ett minus på 3,7 miljoner kronor.

- Vi fick helt enkelt fel ekonomiska ramar för 2014. Det var för dålig ekonomistyrning under hösten 2013, man förstod inte var man var och såg inte de egentliga siffrorna, säger Skarin.

- Om vi mobiliserar alla krafter som finns i den här föreningen är jag övertygad om att det här kommer att lösa sig. Grejen är att den här styrelsen inte har förtroende att leda det arbetet.

Fyra spelare fick på måndagen beskedet att deras kontrakt inte förlängs: Imad Zatara, Allan Olesen, Gustav Jansson och Olle Karlsson.

Publicerad 2014-11-03 kl 21:35
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons