POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ÅTVIDABERG

Åtvids lösning på tumultet - hoppas kunna använda grekiskt pass

Fotbollskanalen.se avslöjade att allsvenskans tabell kan ritas om, efter att Åtvidaberg använt spelare utan arbets- och uppehållstillstånd. Nu hoppas klubben lösa problemen - tack vare grekiska pass.

Dagen efter avslöjandet att Åtvidabergs ghananer Mohammed Abubakari och Emmanuel Dogbe saknar arbets- och uppehållstillstånd åkte ÅFF-ledningen till Norrköping och Migrationsverket.

- Ett bra möte med bra dialog. Vi argumenterade för att de ska behandla vårt ärende skyndsamt, säger Åtvidabergs tf ordförande Tom Skarin.

Båda spelarna var med vid mötet och enligt Skarin har de tagit händelserna med relativt lugn. I väntan på sina tillstånd får de inte spela matcher för laget.

Men Åtvidaberg har också hittat en eventuell räddningsplanka i det att Abubakari tidigare spelat i Grekland och kan ha ett grekiskt pass. I så fall var han spelklar i alla de fem aktuella matcherna enligt ÅFF-ledningen.

- Men han har inget rent fysiskt pass. Det kan bli så att han får åka till Grekland och ta kontakt med myndigheterna där, säger Skarin.

HÄR ÄR FOTBOLLSKANALENS AVSLÖJANDE OM KAOSET SOM KAN LEDA TILL ATT ALLSVENSKANS TABELL RITAS OM.

Publicerad 2014-04-24 kl 16:09
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå