Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Aubynns mardröm - in och ut på 20 minuter

Jeffrey Aubynn blev inbytt i gårdagskvällens Skånederby, trots knäckt näsben. Det höll i 20 minuter innan han tvingades bryta - med en lårskada!

Att han kom in var kanske inte vad han eller någon annan hade räknat med. Hans brutna näsben har tvingat honom att använda ett specialskydd om han ska spela - ny byttes han in - men in kom han utan skyddet!

– Jag har det i väskan. Men jag struntade i att använda det, eftersom jag ändå ska fixa näsan i morgon (läs: i dag), säger han till Sydsvenskan.

Och inhoppet blev kostsamt. Näsan den klarade sig i och för sig från ännu en smäll - men hans lår gjorde det inte. Efter 20 minuters spel högg det till.

– Det är en bristning i låret, konstaterade han. Det lär ta minst tre veckor innan jag spelar igen.

Ännu värre är att det är samma lår som har satt press på honom tidigare som strular. Nu blir han borta ett bra tag av den återstående höstsäsongen. Tungt alltså för ständigt otursförföljde Aubynn. Men det var likväl inte långt i från att han faktiskt hade fått alla rubrikerna i går - som matchhjälte. Aubynn hade ett härligt skott som inte var långt i från att gå in.

– Ja, jag bara chansade och drog på. Men vi kan bara inte få in bollen, även om jag tycker vi spelade bra i dag.

Publicerad 2009-09-01 kl 09:57
Annons
Annons
Annons